Fryslân-Súdwest | Routebureau Friesland

Friese Meren Vakanties

Fietsen in Súdwest-Fryslân 2024

logo fietsregioFriesland en daarmee Zuidwest-Friesland is in 2019 uitgeroepen tot één van de vijf mooiste fietsregio's van ons land. Mede dankzij onze prachtige fietstochten die, op basis van het fietsnetwerk, voeren door een schitterende en gevarieerde omgeving. 

Heerlijk fietsen in Súdwest-Fryslân.  U zult zien dat u met behulp van het Fietsroutenetwerk en onze fietstochten Súdwest-Fryslân het beste zult leren kennen want zoals u weet: 'met de fiets mis je niets'.

Fietsende kinderen in sudwest fryslan Zet even uw zorgen aan de kant! Geniet van uw vrije tijd met fietsen om nieuwe energie op te doen.

In de hiernaast staande links  treft u verschillende fietstochten en onderwerpen aan die wellicht nodig kan hebben  bij uw voornemen om te gaan fietsen in Súdwest-Fryslân. Hiermee ben ik graag uw gids. Ik wil speciaal uw aandacht  vestigen op de mooiste fietstocht van Friesland, de Lytse Marren Fietstocht, die is opgenomen in de  links hiernaast. Maar ook De Oersetters is uitgeroepen door de ANWB als mooiste pontjestocht van Nederland.  Wij wensen  u veel plezier met  fietsen in ons mooie Sudwest- Fryslan. De mooiste regio van Nederland.

P.s. onze fietstochten zijn allemaal gekwalificeerd. Deze site is dus geen verzameling van fietstochten waardoor bezoekers 'door de bomen het bos niet meer kunnen zien'.  Dus geen pagina... na pagina met allehande fietsstochten of fietsroutes of vaarroutes. Gewoon de mooiste routes in de mooiste regio van Friesland!

De onderstaande video (fieten langs de Geeuw) van Ankie Rusticus geeft u een leuk spontaan beeld  wat u ongeveer kunt verwachten van fietsen in Friesland. Ankie bedankt! Rixt
Fietstocht De Lytse Marren
Fietstochten De Helftsteden
Fietstocht De Oersetters
Fietstocht 't Butertonkje
Fietstocht De Dames van 't Hoogend
Adressen fietsverhuur
Werking fietsroutenetwerk
Download fietskaarten fietsroutenetwerk
Oplaadpunten voor fietsen
copyright © 2012 IDHV | Sponsor: Kootje bij de Brug | Sitemap