Fryslân-Súdwest | Routebureau Friesland

Friese Meren Vakanties

Kanoverhuur Friesland, Kanohuur, Kanovaren

U kunt hieronder een keuze maken uit de aanbieders voor sloepverhuur, bootjesverhuur of stille bootverhuur.  Klik met de muis op de foto voor doorschakeling naar de website.

Kano huren Friesland                                  

kanos.jpgsterren.jpg
Kano- en Roeibootjesverhuur Kootje bij de Brug
Wolsumerkettiing 5
8774 PK Wolsum
Tel: 0515-569908
Tel: 06-22273586
E-mail: info@kootjebijdebrug.nl


wch.jpgWatersportcamping Heeg 
De Burd 25a
8621 JX Heeg
Tel: 0515-442328
wch@watersportcampingheeg.nl


Advertentie IM

Boot en Hôte (Praamvaren met een electrische Friese Boerenpraam met schipper en nadien een 3 gangenmenu)
Heerlijk varen in een prachtige grote (20 persoons) electrische Friese praam met schipper. Na de vaartocht geniet u van  een 3 gangen Table d'Hôte (eten wat de pot schaft). U vertrekt rond 14.00 uur vanaf Kootje bij de Brug met de electrische praam voor een tocht langs de nieuwe Reidmarroute richting de Lytse Marren, Reidmar, Sipkemar en it Vliet. U maakt een rondvaart over deze kleine meren.  Kortom: puur genieten! Na de vaartocht meert u tussen 16.30 uur/17.30 uur weer aan bij Kootje bij de Brug. Op het terras kunt u, vergezeld van een drankje, nog even nagenieten van uw tocht. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur gaat u aan tafel voor het Table d'Hôte 3 gangenmenu (eten wat de pot schaft) met en heerlijk boerenijsje tot besluit. Prijs: € 45.- pp inclusief vaartocht en drie gangenmenu (minimaal  9 personen (minder personen in overleg)).
Voor € 5,- extra kunt u bij Kootje bij de Brug starten met koffie en warm appelgebak met een bolletje boerenijs en slagroom. Voor € 9,50 extra kunt u bij Kootje bij de Brug starten met een lunch (soep met een gegrilde sandwich). 
Informatie: Kootje bij de Brug  

Ook kunt u de praamvaren vanuit IJlst met een historische 'praam'. U start de tocht vanaf de Geeuwkade in IJlst en maakt een prachtige rondvaart. Na uw tocht gaat u op eigen gelegenheid naar bij Kootje bij de Brug voor verdere invulling van uw arrangement.

Ook kunt u de praamvaren,vanuit Kootje bij de brug, naar Bolsward. U  maakt in Bolsward  een prachtige rondvaart door de historische stadsgrachten. Nadien wacht bij Kootje bij de Brug de verdere invulling van uw arrangement.

rat.jpg  hartmanmeer.jpg 
Varen richting IJlst en varen door de stadsgrachten van IJlst

hartmanbolsward.jpg
Varen door de historische stadsgrachten van Bolsward


update 04-10-2012 | copyright © 2012 IDHV | Sponsor: Kootje bij de Brug | Sitemap