Fryslân-Súdwest | Routebureau Friesland

Friese Meren Vakanties

Zesstedentocht als Helftstedentocht opgenomen op FryslanSudwest

De Helftstedentocht een fietstocht langs 6 steden, is door FryslanSudwest onder de aandacht gebracht van alle bedrijven werkzaam in het toerisme van Zuidwest-Friesland . Veel bedrijven hebben inmiddels positief gereageerd op de actie van FryslanSudwest.

Lees meer 18.05.2013

'Helftstedentocht' onder de aandacht gebracht in Zuidwest-Friesland

De Helftstedentocht ,een fietstocht langs 6 steden, is door FryslanSudwest onder de aandacht gebracht van alle bedrijven werkzaam in het toerisme van Zuidwest-Friesland. FryslanSudwest heeft de 83 kilometer lange fietstocht ontwikkeld waar iedereen profijt van kan hebben.

Lees meer 16.05.2013

Fietstocht "Dames van 't Hoogend" nieuwste telg FyslanSudwest

FryslanSudwest heeft in samenspraak met enkele dames van 't Hoogend te Sneek een fijne fietstocht ontwikkeld. De fietstocht kan worden gestart vanaf het station van Sneek of IJlst. De fietstoerist kan o.a. vanuit Leeuwarden met de trein arriveren in Sneek of IJlst.

Lees meer 12.05.2013

Kootje bij de Brug per 1 juni VVV informatiepunt

Kanoverhuur Theetuin Kootje bij de Brug te Wolsum wordt per 1 juni VVV informatiepunt . Het VVV informatiepunt komt te vallen onder de regie van Robert Toussaint van VVV Heeg. Er zal de nodige aandacht worden besteed aan het uitrollen van digitale mogelijkheden.

Lees meer 12.05.2013

Willem Alexander en Maxima bezoeken Friesland op 14 juni a.s.

Koning Willem Alexander en Maxima brengen op 14 juni een bezoek aan Friesland. Het bezoek start in Leeuwarden. Vervolgens gaat het paar richting Stavoren en vertrekt vervolgens met de boot naar Enkhuizen. Dit is de afsluiting van het Fries gedeelte en Een mooi 'zwaaimoment' volgens Hayo Apotheker in de raad van 4 april.

24.04.2013


Gepubliceerde nieuwtjes en tipscopyright © 2018 IDHV | Sponsor: Kootje bij de Brug | Sitemap