Fryslân-Súdwest | Routebureau Friesland

Friese Meren Vakanties

Fryslân-Súdwest | Routebureau Friesland | Friese Meren Vakanties

lkh2018swf.jpg

LFCH2018 SWF

logo routebureau Routebureau Friesland is een samenwerkingsverband tussen Routebureau Friesland, Friesemerenvakanties en FryslanSudwest. Wij hopen u met deze portal behulpzaam te zijn bij het vinden van de mooiste routes in de mooiste regio van de provincie Friesland. De site van Routebureau Friesland.nl  is daarmee dè overkoependende portal voor het vinden van een route in Zuidwest-Friesland. 

Of u nu een wandel- vaar- of  fietsroute zoekt, u vindt uw route door middel van deze site die u toegang biedt tot een beperkt aantal route's.
Deze site is dus geen verzameling van route's waardoor u 'door de bomen het bos niet meer kunnen zien'.  Dus geen pagina... na pagina...met allehande fietsroutes, wandelroutes  of vaarroutes.  U vindt hier de mooiste route's. U hoeft dus niet verder te zoeken. Een route zelf uitstippelen met bijvoorbeeld knooppunten lijkt leuk maar biedt zeker geen garantie dat door u de mooiste trajecten worden gekozen. Als je een mooie route zoekt dan wil je toch meteen det beste en mooiste route nietwaar? Dat hebben wij dus al voor u gedaan. Routebureau Friesland is daarmee hèt infomatiepunt geworden voor de meest mooiste route's in de mooiste provincie en regio van Nederland. Twee van onze route's zijn zelfs  bekroond: 'De Oersetters fietsroute' en 'De Lytse Marren fietsroute'.  In het linker menu kunt u uw keuze's maken.

Ook kunt u  informatie vinden over kleine campings  waaronder campings a/h water of leuke adressen voor bed & breakfast. Maar ook theetuinen worden niet vergeten. Ook voor de mooiste fietstocht van Friesland, de Lytse Marren Fietstocht en één van de mooiste vaartochten van Friesland 'Rondje Sudwest'' kunt u hier terecht! Maar u vindt uiteraard veel meer op deze site! Wij wensen u verder veel plezier toe op uw route met Routebureau Friesland, Fryskemarren  en FryslanSudwest! 'Oant sjen! 

fietsen in sudwest fryslan

Advertentie IM

Boot en Hôte (Varen in een sloep met schipper met nadien 3 gangenmenu)
Heerlijk varen in een prachtige grote (15 persoons) reddingssloep met schipper. Na de vaartocht geniet u van  een 3 gangen Table d'Hôte (eten wat de pot schaft). U vertrekt 14.00 uur vanaf Kootje bij de Brug met de reddingssloep voor een tocht over de Wymerts richting IJlst. In IJlst maakt u een kleine rondvaart door het historische stadje. Ook is het mogelijk om samen met de schipper een bezoek te brengen aan houtzaagmolen 'De Rat' te IJlst. Kortom: puur genieten Na de vaartocht meert u tussen 16.30 uur/17.30 uur weer aan bij Kootje bij de Brug. Op het terras kunt u,  vergezeld van een drankje, nog even nagenieten van uw tocht. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur gaat u aan tafel voor het Table d'Hôte 3 gangenmenu (eten wat de pot schaft) met en heerlijk boerenijsje tot besluit. Prijs: € 36,50 pp inclusief vaartocht en het drie gangenmenu (minimaal  12 personen (minder personen in overleg)). Voor € 5,- extra kunt u bij Kootje bij de Brug starten met koffie en warm appelgebak met een bolletje boerenijs en slagroom. Voor
€ 9,50 extra kunt u bij Kootje bij de Brug starten met een lunch (soep met een gegrilde sandwich).  
Bovenstaand arrangement is ook mogelijk  in combinatie met de dagtocht 'Rondje Sudwest': de mooiste vaarroute van Friesland. Prijs € 39,75  Informatie: Kootje bij de Brug  

sloep.jpg   rat.jpg  


Routebureau Friesland tips van de maand!

Tip 1: ga een dagje genieten met Kanoverhuur Friesland Kootje bij de Brug  Laat u na het kanovaren of bootje varen verrassen op een heerlijk 3 gangen aanschuifmenu. Ook is Kootje bij de Brug hèt adres voor uw barbecue- arrangementen in Friesland.
Tip 2:  Er is ook weer Tsjerkepaad 2019. Zie hiervoor Tsjerkepaad 2019
Tip 3: In Bolsward kunt u, tegen een vrijwillige bijdrage, een prachtige rondvaart maken door de stadsgrachten.

 

                                                  ©2012 IDHV | update 12-12-2018 | Sponsor: KDV Sneek | Kootje bij de Brug | Sitemap